Duurzame
interieurbouw

Teamwork interiors is een duurzame interieurbouwer. Wij geloven dat de kwaliteit en waarde van jouw interieur ook bepaald worden door de manier waarop het is geproduceerd. Daarnaast geloven wij in een duurzame relatie tussen klant, leverancier en medewerkers.

Teamwork interiors is FSC® en PEFC™ gecertificeerd

Teamwork interiors is FSC en PEFC gecertificeerd. Teamwork heeft de mogelijkheid FSC en PEFC gecertificeerde producten te leveren. Dit betekent dat Teamwork interiors als onderdeel van de gecertificeerde FSC en PEFC handelsketen jou als afnemer de garantie mag geven dat het in het project verwerkte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die voldoen aan de door FSC en PEFC aan duurzaam bosbeheer gestelde eisen.

Wil je meer weten over FSC of PEFC, neem dan contact met ons op of bezoek de website van FSC Nederland of de website van PEFC Nederland.

+31 (0)315-324501
info@teamwork-interiors.com

Contact
Interieur ID Suites Amsterdam

Milieubewuste
interieurbouw

Wij streven naar een zo milieuvriendelijk mogelijke productie. Met maximale energie-efficiency, minimale reststoffen en zo min mogelijke milieubelasting. Dit wordt jaarlijks geëvalueerd en -waar mogelijk- geoptimaliseerd.

Duurzame governance

Teamwork interiors wil duurzaam en ethisch ondernemen. We werken uitsluitend samen met ondernemingen die zich conformeren aan de normen van de International Labour Organisation

Watergedragen lak

We proberen ons steentje bij te dragen door gebruik te maken van watergedragen lak die wij al meer dan 10 jaar gebruiken. Hiermee leveren wij een hele mooie bijdrage aan het terugbrengen van de vluchtige stoffen. Hierin zijn we uniek omdat er geen andere interieurbouwer is die zover gaat in het doorvoeren hiervan.