Horeca interieurbouw

De horeca interieurbouw is grotendeels verantwoordelijk voor de uitstraling van de horeca onderneming. De eerste indruk is van groot belang en je wilt dat de klant bij binnenkomst al overtuigd is. Teamwork interiors is al jaren actief in de interieurbouw en wij hebben opdrachten over de hele wereld. Wij denken met je mee en snappen dat een interieur om beleving draait. Wij komen er samen met jou achter wat je wilt uitstralen en maken die wensen werkelijkheid.

Hotel interieurbouw hal

Horeca interieurbouw voor diverse concepten

De horeca is een breed begrip, maar bij Teamwork interiors zijn we in staat alle soorten horeca ondernemingen van een nieuw interieur te voorzien. Onze horeca interieurbouw projecten zijn dan ook erg divers. Wij hebben al veel grote projecten mogen afronden voor verschillende soorten restaurants, maar ook hotels. Misschien is jouw restaurant wel toe aan een nieuwe uitstraling omdat deze al tientallen jaren oud is. Maar het kan ook zijn dat je een nieuwe weg inslaat met de huisstijl van een hotel. Wat de reden ook is, samen ontwikkelen we een prachtig interieur die past bij waar de onderneming voor staat.

Onze werkwijze: van concept tot montage

Wij verzorgen de interieurbouw voor de horeca van begin tot eind, van concept tot montage. Wanneer nodig denken wij mee met het concept dat kostenefficiënt wordt ingericht vanuit de architect. Als eerst wordt het concept gedigitaliseerd. Daarna kan het productieproces van start gaan en afsluitend wordt het project afgerond door onze monteurs. 

 

Het concept digitaal maken

Wanneer het concept is goedgekeurd gaan onze tekenaars beginnen met het digitaliseren. Het concept voor de horeca interieurbouw wordt namelijk digitaal voorbereid. Het bestellen van de materialen en het uitwerken van de tekening gebeurt allemaal digitaal. Wanneer dit klaar is weten we zeker dat het productieproces correct wordt uitgevoerd.

 

De productie van het interieur

Het productieproces vindt plaats in de werkplaats. Hier gaan de houtbewerkers, meubelmakers en de werknemers in de spuiterij voor je aan het werk. Het product komt uiteindelijk via de meubelmaker bij de logistiek terecht. Er wordt per transport bepaald hoe de horeca interieurs worden verpakt. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de landen waar we naartoe exporteren. Verschillende landen hebben namelijk verschillende eisen.

 

Onze monteurs zorgen voor de afronding

Het interieur van de horeca winkel wordt uiteindelijk tot in de puntjes afgemaakt door onze monteurs. Zij vliegen, varen of rijden mee met het interieur en monteren het vervolgens op locatie. De gedreven monteurs zullen pas stoppen als het gehele interieur af is. Ook die laatste paar gordijnen hangen we met alle liefde voor je op! Gedurende het gehele proces zal de projectmanager ervoor zorgen dat alle afspraken worden nagekomen.

 

Gebruik van duurzame materialen

Wij gebruiken duurzame materialen omdat wij het interieur van een gebouw zien als een verlenging van de menselijke natuurt. Wij kiezen dan ook bij ieder project voor het gebruik van duurzame materialen. Wij dragen hieraan bij doordat wij gebruik maken van plaatmaterialen vanuit het FSC en/of PEFC beleid voortkomend uit een stukje duurzaam bosbeheer.

Verder gebruiken wij voor het transport van goederen dekens die vele projecten meegaan. Hierdoor hoeven ze niet telkens te worden vervangen. Moet er transport plaatsvinden overzee, dan gebruiken wij PEFC gecertificeerde kratten. Tot slot spuiten wij producten met 98% watergedragen lakken waardoor er bijna emissieloos wordt gespoten.

Spuiterij

 

Onze afgeronde horeca projecten

Bij Teamwork interiors hebben we al veel verschillende projecten succesvol afgerond. Hieronder vallen uiteraard ook onze horeca projecten. 

Boat & Co 

Boat & Co is een hotel in Amsterdam waar wij met veel plezier veranderingen hebben mogen realiseren binnen het hotel. Dit project vond plaats in 2 fases. Zo hebben we het hotel in de 1e fase voorzien van meubels in de spa en de sportschool. In de 2e fase hebben we vervolgens het maatwerk geleverd voor de gehele horeca en de algemene ruimten zoals de bar, het receptie meubel of de lambrisering in het restaurant. Op de projectpagina kun je meer over dit project lezen. Meer weten over dit project?

TWENTY EIGHT

TWENTY EIGHT is een appartementenhotel van het label City ID Suites. Bijzonder design en gastvrijheid voorop staan voorop bij TWENTY EIGHT. Wij hebben de appartementen daarom stijlvol ingericht waarbij het unieke karakter terug te vinden is in het interieur. Een project waar we trots op zijn! Meer weten over dit project?

Interieur ID Suites Amsterdam Interieur ID Suites Amsterdam

Sticky Fingers

Sticky Fingers is een coffeeshop met allerlei lekkernijen die samen gaan met het kopje koffie. Er liggen glimmende brownies en andere taarten op je te wachten. Maar dat is niet alles wat opvalt als je binnenkomt. Wij hebben namelijk een prachtig kleurrijk horeca interieur voor de klant mogen regelen. Wij zijn erg trots op het resultaat en de uitstraling die dit interieur met zich meebrengt.

Horeca interieur sticky fingers  Horeca interieur sticky fingers

Bekijk meer van onze projecten op onze projectenpagina.

Laat jouw horeca interieur weer stralen

Bij Teamwork interiors vliegen we al jaren de hele wereld rond om horeca gelegenheden de uitstraling te geven die ze verdienen. Is jouw horeca onderneming toe aan een nieuw interieur of wil je een uniek element toevoegen aan het interieur in de horeca gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Samen creëren we precies het interieur wat jij voor ogen hebt. Wij laten niets aan de verbeelding over. 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.