Interieurbouw
door Teamwork interiors

De uitstraling van een winkel, hotel of horecagelegenheid kan het verschil maken. Beleving van binnenuit. Wij werken al jaren voor grote opdrachtgevers in de retail, hotelbranche of horeca. Bij Teamwork interiors snappen we dat het gaat om de juiste beleving, waarbij het concept ook kostenefficiënt wordt ingericht.

Winkel interieurbouw Tommy Hilfiger

Winkelinrichting, hotels en horeca interieur

Onze projecten zijn zeer verschillend, maar ontstaan altijd vanuit een concept. Een concept voor de winkelinrichting, het interieur van een hotel of de uitstraling van een restaurant. Onze opdrachtgevers weten dat ze bij ons moeten zijn voor projecten, welke we binnen de verwachte tijd weten uit te voeren zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Een vakkundig, op maat gemaakt interieur draagt bij aan een optimale klantbeleving.

Interieurbouw van concept tot montage

Een interieur ontstaat vanuit een concept. Dit is waar wij instappen in het project. We denken mee in het concept en optimaliseren het daar waar nodig. Hierdoor ontstaat een concept vanuit de architect, dat tevens gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt is ingericht.

Na het goedkeuren van het concept gaan de tekenaars of werkvoorbereiders aan de slag met het digitaliseren van het concept. Alles wordt digitaal voorbereid. Van het uitwerken van de tekening tot het bestellen van de juiste materialen. Zo weten we zeker dat het productieproces optimaal kan worden uitgevoerd.

De productie gebeurt in de werkplaats, door de houtbewerkers, door de meubelmakers en in de spuiterij. Via de meubelmaker komt het product bij de logistiek terecht. Per transport wordt bepaald hoe we de interieurs verpakken. Hierbij houden we rekening met de landen waar naartoe we exporteren en de eisen die in het desbetreffende land worden gesteld.

Uiteindelijk wordt het interieur tot in perfectie afgemaakt door de monteurs. Zij rijden, vliegen of varen met het interieur mee en monteren het interieur ter plekke. Onze monteurs zijn pas tevreden als het gehele interieur af is. Dus ook die paar pas gordijnen hangen we voor je op.

De project manager bewaakt het gehele proces en zorgt er voor dat alles afspraken worden nagekomen.

Bekwame
vakprofessionals

Teamwork interiors is toonaangevend in interieurbouw met vakmanschap op wereldniveau. Wij realiseren op maat gemaakte interieurs voor jouw winkelconcept, wereldwijd op afspraak geleverd en gemonteerd. Bij Teamwork interiors vind je oprechte, gedreven vakmensen die met plezier samenwerken aan pure kwaliteit. We denken mee in het optimaal en kostenefficiënt produceren, transporteren en realiseren van interieurs op maat.

Wereldwijde
montage van interieurs

Geen winkel locatie is ons te gek. We vliegen al jaren de wereld rond om interieurs te monteren. Van een shop-in-shop in Amsterdam tot een totaal winkelinterieur in Buenos Aires. Vanuit onze werkplaats in Terborg transporteren we de interieurs en leveren we ze op elke bestemming in de wereld.

Meer weten over Teamwork interiors? Bekijk dan onze projecten op de website of neem vrijblijvend contact met ons op. 

+31 (0)315-324501
info@teamwork-interiors.com

Contact