Laura Wolbert van Fongers & Fongers aan het woord
Over Teamwork interiors

Laura WolbertBij Teamwork interiors zijn we constant op zoek naar nieuw & enthousiast personeel. Laura Wolbert helpt ons graag bij het werven van nieuwe medewerkers. Zij is namelijk werkzaam als recruiter bij Fongers & Fongers. Een recruitment bureau waarbij de focus ligt op de achterhoek en de Liemers. Het leek ons een leuk idee om te horen wat Laura van de samenwerking met Teamwork interiors vindt dus we hebben de tijd genomen om haar te interviewen! Lees hieronder wat Laura hierover te vertellen had.

Hoe werkt de samenwerking met Teamwork interiors precies?

“We werken op een persoonlijke manier samen en springen bij zodra er behoefte is vanuit het bedrijf. Dit kan een probleem zijn waar ze tegen aanlopen of het benutten van nieuwe kansen. Zodra ze extra personeel nodig hebben gaan wij gelijk kijken wat mogelijk is als het gaat om taakverdeling en welke functie er het best past bij de situatie. Wij geven ze advies en denken graag met ze mee. Doordat ik ze zo goed ken, ben ik op de hoogte van hoe ze werken, waar het team uit bestaat en wat de bedrijfscultuur precies is.”

Hoe ervaar je deze samenwerking?

“Er wordt op een heel persoonlijke en eerlijke manier samengewerkt tussen Fongers & Fongers en Teamwork interiors. We kennen elkaar goed en hebben een vertrouwelijke band. Op die manier weet je wat je aan elkaar hebt en kom je minder snel voor verrassingen te staan. Je kunt dus zeggen dat ik de samenwerking als erg prettig ervaar.”

Wat vind je zelf van Teamwork interiors als bedrijf?

“Ik vind het een hele leuke en vooruitstrevende organisatie. Daarnaast werkt Teamwork interiors binnen de interieurbouw wat mij altijd enthousiast maakt. Dat is ook de reden dat ik de contactpersoon ben. Er heerst een open sfeer wat leuk via de website naar buiten wordt gecommuniceerd. Het mooie aan Teamwork interiors vind ik dat er eerlijke achterhoekse mensen werken. Ik merk dat er een hecht team zit en dat stralen ze ook uit. Ze staan open voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen en kijken echt naar de persoon zelf.”

Jullie hebben ons ook uitgenodigd voor het fitste bedrijf van de achterhoek?

“Jazeker Het fitste bedrijf van de achterhoek is een initiatief die we zijn gestart samen met Seppworks en Bax Advocaten. Dit doen we, omdat we zelf op de werkvloer veel bezig zijn met vitaliteit. Doordat wij er zo bewust mee bezig zijn willen we andere bedrijven binnen de achterhoek en de Liemers graag meenemen in dit proces. Zo organiseren we inspirerende bijeenkomsten met sprekers waarvoor onder andere Teamwork interiors is uitgenodigd!”

Bij Teamwork interiors delen we de mening dat het fijn is om samen te werken met Laura en Fongers & Fongers. Wij hopen dan ook dat deze samenwerking nog lang zal voortzetten!

Gerelateerd

Nieuws

Pure interieurbeleving op wereldniveau. Dat is waar we goed in zijn, maar dat is ook wat we op onze website willen laten... Lees meer

Molendijk Houtbewerkingsmachines verkoopt machines, maar zorgt ook voor het onderhoud en de planning van de machines. Wa... Lees meer

Bij Teamwork interiors hebben we het geluk gehad om ons werk te delen met derdejaars leerlingen. Deze leerlingen volgen ... Lees meer