Het proces
interieurbouw

Interieurbouw van concept tot montage. Dat is wat wij doen bij Teamwork interiors. Jouw project manager bewaakt het gehele proces en zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen.

Het concept

Teamwork interiors denkt mee tijdens de conceptfase. Wij kunnen het gehele proces goedkoper, makkelijker en sneller maken. We denken mee in materialen en samples, waardoor we concepten kunnen optimaliseren.

Meer lezen

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding is het eerste deel van de productie. Tijdens deze fase worden de producten digitaal geproduceerd. De tekenaar of werkvoorbereider maakt 3D tekeningen en zet alles digitaal klaar. Hier kunnen de hele productie, de logistiek en de montage op draaien.

Meer lezen

Productie

De productietekeningen worden doorgevoerd in de machinale houtbewerking. Teamwork Interiors maakt gebruikt van een geheel digitaal gestuurde machinale. We werken alleen met de nieuwste technieken.

Meer lezen

Logistiek

Teamwork interiors verzorgt wereldwijd het transport van het interieur, inclusief alle bijbehorende export documenten en de begeleiding van de interieurs. Per transport wordt bepaald hoe we de interieurs verpakken. Hierbij houden we rekening met de landen waar naartoe we exporteren.

Meer lezen

Montage

Onze monteurs vliegen de hele wereld over om het interieur te monteren. Onze monteurs vertrekken pas weer als het gehele interieur is opgeleverd. Wij zijn pas klaar als de winkel klaar is.

Meer lezen

Service

We sturen op een jarenlange relatie. De service zit hem bijvoorbeeld in het meedenken met de klant om een concept kostenefficiënt te produceren of het meenemen van jouw eigen producten in ons logistieke proces zodat er maar één vrachtwagen hoeft te rijden.

Meer lezen

bekijk

Ons werk

Tommy Hilfiger
Zürich

In de grootste stad van Zwitserland werd Teamwork interiors betrokken bij het interieur van deze winkel.

Tommy Hilfiger is al jarenlang één van onze trouwe klanten. Een project waar we trots op zijn.

Waar we samen met onze partners zijn gekomen tot het beste resultaat.

Gebaseerd op een duurzame samenwerking met de klant

Bekijk onze projecten