Het proces
interieurbouw

Interieurbouw van concept tot montage. Dat is wat wij doen bij Teamwork interiors. Jouw project manager bewaakt het gehele proces en zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen.

Concept

Werkvoorbereiding

Logistiek

Productie

Montage

Service

Meer weten over ons werk? Neem dan contact met ons op

+31 (0)315-324501
info@teamwork-interiors.com

Contact

Concept

Teamwork interiors denkt mee tijdens de conceptfase. Wij kunnen het gehele proces goedkoper, makkelijker en sneller maken. We denken mee in materialen en samples, waardoor we concepten kunnen optimaliseren. We maken aanpassingen die het eindproduct gebruiksvriendelijker maken. Schetsen van de ontwerpbureaus worden omgezet in productietekeningen. Vervolgens worden er proefopstellingen of prototypes gemaakt, waarna de klant welkom is om te komen kijken in het experience center in Terborg.

werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding is het eerste deel van de productie. Tijdens deze fase worden de producten digitaal geproduceerd. De tekenaar of werkvoorbereider maakt 3D tekeningen en zet alles digitaal klaar. Hier kunnen de hele productie, de logistiek en de montage op draaien.

productie

Productie

De productietekeningen worden doorgevoerd in de machinale houtbewerking. Teamwork interiors maakt gebruikt van een geheel digitaal gestuurde machinale. We werken alleen met de nieuwste technieken. Ingekochte materialen worden verwerkt tot halffabrikaten. Vervolgens maakt de meubelmaker van de halffabrikaten het uiteindelijke interieurstuk. Eventueel spuitwerk gaat vervolgens langs de spuiterij en anders gaat het direct door naar de logistieke afdeling. De meubelmaker zorgt ervoor dat het product uiteindelijk bij de logistieke afdeling terecht komt.

Logistiek

Teamwork interiors verzorgt wereldwijd het transport van het interieur, inclusief alle bijbehorende export documenten en de begeleiding van de interieurs. Per transport wordt bepaald hoe we de interieurs verpakken. Hierbij houden we rekening met de landen waar naartoe we exporteren en de eisen die in het desbetreffende land worden gesteld.

Montage

Onze monteurs vliegen de hele wereld over om het interieur te monteren. Onze monteurs vertrekken pas weer als het gehele interieur is opgeleverd. Ook dat ene schilderijtje willen we best even voor je ophangen. Wij zijn pas klaar als de winkel klaar is.

Service

We sturen op een jarenlange relatie. De service zit hem bijvoorbeeld in het meedenken met de klant om een concept kostenefficiënt te produceren of het meenemen van jouw eigen producten in ons logistieke proces zodat er maar één vrachtwagen hoeft te rijden.

bekijk

Ons werk

Tommy Hilfiger
Zürich

In de grootste stad van Zwitserland werd Teamwork interiors betrokken bij het interieur van deze winkel.

Tommy Hilfiger is al jarenlang één van onze trouwe klanten. Een project waar we trots op zijn.

Waar we samen met onze partners zijn gekomen tot het beste resultaat.

Gebaseerd op een duurzame samenwerking met de klant

Bekijk onze projecten