State of Art
's Hertogenbosch
Locatie: 's-Hertogenbosch
Een jarenlange samenwerking met State of Art zorgt keer op keer voor het beste resultaat. Bekijk hieronder de foto’s van dit project in ‘s-Hertogenbosch, dat we uit mochten voeren voor State of Art en lees een interview met Martijn Mateman van State of Art.
Locatie
's-Hertogenbosch
Architect
Binnenbrand
Klant
State of Art
Projectmanager
Irving Gabriël
Meer weten over dit project? Neem contact met ons op
+31 644 130 967
irving@teamwork-interiors.com
Contact
Interview Martijn Mateman
We spraken met Martijn Mateman van State of Art over de samenwerking tussen Teamwork interiors en State of Art.
State of Art is voortgekomen uit een productiebedrijf genaamd de ‘Albert Westerman Tricotage fabriek’. Deze is in 1936 opgericht en was een breimodefabriek. In de toptijd was dit zelfs de modernste breifabriek van heel Europa met maar liefst 180 mensen in de productie.
In 1986 besloot Albert Westerman dat hij zijn eigen creatieve uitingen kwijt wilde in zijn producten en vervolgens produceren onder een eigen merknaam. Dit is uiteindelijk begonnen met het produceren van truien in het jaar 1986. Een jaar later is State of Art geregistreerd en uitgegroeid tot de organisatie dat het op de dag van vandaag is. In totaal heeft het bedrijf 214 medewerkers, verdeeld over Nederland en België.
We beschikken over 40 brandstores, een eigen webshop en een whole-sale eigen business-to-business kanaal.
Wat is jouw rol binnen State of Art?
Ik ben de Managing Director, dus eigenlijk de directeur van de gehele organisatie.
Wat is je relatie met Teamwork interiors?
Teamwork interiors realiseert voor ons de inrichting van de winkels en de inrichting van de shop-in-shops.
Hoe lang werk je al samen met Teamwork interiors?
In 2013 hebben we een winkel in Rotterdam geopend. Met deze winkel is de samenwerking met Teamwork interiors van start gegaan. Wij hebben liever een samenwerking op lange termijn dan op korte termijn.
Waarom werk je met Teamwork interiors?
De mensen achter de organisatie zijn voor ons heel waardevol. Daarnaast hebben ze kwalitatief hoogwaardige producten en denken ze mee in het proces. In de tijd dat we samenwerken hebben we een band opgebouwd waardoor wij hen kennen, maar zij ons ook. Dit zorgt voor een prettige en betrouwbare samenwerking. Het is een achterhoekse onderneming. Ze zitten praktisch bij ons om de hoek.
Wat maakt Teamwork interiors voor jou uniek?
Het feit dat ze meedenken met ons concept. Wij hanteren geen vaste concepten die lange tijd meegaan. In plaats daarvan springen we spreekwoordelijk van de hak op de tak en staat innovatie hoog bij ons in het vaandel. Het kan dus voorkomen dat we een nieuwe winkel openen waarbij het interieur er compleet anders uitziet. Hierbij wordt er vanuit Teamwork interiors meegedacht. Ze stellen zich flexibel op.
Wat is het mooiste project dat jullie samen hebben uitgevoerd?
Dat zijn toch wel de projecten voor onze eigen winkels in Maastricht en Den Bosch. In mijn optiek twee heel bijzondere winkels. Niet alleen het interieur maakt deze winkels zo bijzonder maar ook het pand zelf. In Maastricht hebben we een hele mooie winkel, waarbij we de historische elementen uit het pand benadrukken. Het exterieur en het interieur sluiten naadloos op elkaar aan.
Daarnaast heeft Teamwork interiors ook meegewerkt aan het interieur van onze showroom in Antwerpen. Dit heeft uiteindelijk tot een zeer goed resultaat geleid. Zij hebben daar een keuken ontwikkeld voorzien van alle apparatuur. Dit was een memorabel en een echt business-to-business project. Normaal gesproken doen wij met Teamwork interiors winkelinterieurs. In België ging dat echter nog een stap verder met onze showroom.
Hoe zou je Teamwork interiors in één zin omschrijven?
In de omschrijving van Teamwork interiors is ‘meedenken’ een hele belangrijke. Teamwork interiors is in staat om in onze stoel te gaan zitten en mee te denken vanuit onze gedachte. Dit resulteert vaak in kwalitatieve en flexibele oplossingen in het interieur.
En verder…
Teamwork interiors komt maar al te graag bij ons langs om retailconcepten door te nemen. Niet om de retailconcepten zelf, maar om het broodje kroket dat erbij komt kijken.