Tommy Hilfiger
Zürich

Locatie: Zürich, Zwitserland

In de grootste stad van Zwitserland werd Teamwork interiors betrokken bij het interieur van deze winkel. Tommy Hilfiger is al jarenlang één van onze trouwe klanten. Een project waar we trots op zijn.

Locatie
Zürich, Zwitserland

Klant
Tommy Hilfiger

Projectmanager
Richard Harmsen

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

+31 653 405 219
richard@teamwork-interiors.com

Contact

De winkel van de toekomst. Dat is deze Tommy Hilfiger winkel in Zürich. Absoluut geen standaard project. Deze winkel is de plek waar online en offline samenkomen. Volledig afgestemd op de veranderende wensen van de consument. Het hoogglans witte interieur in combinatie met de lichte eikenhouten vloer, geeft de winkel een moderne uitstraling. In deze winkel draait het om een unieke klantervaring creëren. Consumenten kunnen de kleding voelen en passen. Want dat is nog altijd belangrijk.

In het café ‘Peoples Place’ kun je rustig van een kopje koffie genieten, terwijl je de Tommy-collectie doorbladert op het ingebouwde scherm in de tafel. En is je gewenste kledingstuk in de winkel niet op voorraad? Dan kun je deze direct online bestellen op één van de schermen in de winkel. De detailhandel verandert en Tommy Hilfiger speelt hier slim op in, door de consument genoeg redenen te geven om naar de winkel te komen. De klantervaring staat boven de producten die verkocht worden, dat is de winkel van de toekomst.

Dit is de winkel van de toekomst.