Winkel interieurbouw

door Teamwork interiors

De winkel interieurbouw bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de winkel. Het juiste interieur kan namelijk een groot verschil maken. Bij Teamwork interiors werken we al jaren voor grote opdrachtgevers in de retail, hotelbranche of horeca over de hele wereld. Wij snappen als geen ander dat het gaat om de juiste beleving, waarbij het concept ook kostenefficiënt wordt ingericht.

winkel interieurbouw

Diverse projecten die ontstaan vanuit een concept

Onze winkel interieurbouw projecten zijn erg divers en ontstaan veelal vanuit een concept. Naast winkels kunnen projecten ook bestaan uit hotels of restaurants. Onze opdrachtgevers weten dat ze bij ons moeten zijn voor projecten die we binnen de verwachte tijd weten uit te voeren. Ondanks dat wij snel te werk gaan, wordt er niets ingeleverd op het gebied van kwaliteit. Een vakkundig, op maat gemaakt interieur draagt bij aan een optimale klantbeleving.

Een prettige samenwerking zorgt keer op keer voor het beste resultaat.– State of Art

 

 

Winkel interieurbouw: van concept tot montage

Bij Teamwork interiors zijn we betrokken vanaf het begin tot het eind van het proces. We denken mee in het concept en optimaliseren het als dat nodig is. Hierdoor ontstaat een concept dat vanuit de architect gebruiksvriendelijk en kostenefficiënt is ingericht. Het concept wordt eerst gedigitaliseerd. Vervolgens kan het productieproces beginnen en tot slot wordt het nauwkeurig afgerond door onze monteurs.

 

 

Werkvoorbereiding interieurbouwHet digitaliseren van het concept

Na het goedkeuren van het concept gaan de tekenaars aan de slag met het digitaliseren van het concept. Alles wordt digitaal voorbereid. Van het uitwerken van de tekening tot het bestellen van de juiste materialen. Zo weten we zeker dat het productieproces optimaal kan worden uitgevoerd.

 

 

 

Winkel interieurbouw

Het productieproces

De productie gebeurt in de werkplaats, door de houtbewerkers, door de meubelmakers en in de spuiterij. Via de meubelmaker komt het product bij de logistiek terecht. Per transport wordt bepaald hoe we de interieurs verpakken. Hierbij houden we rekening met de landen waar naartoe we exporteren en de eisen die in het desbetreffende land worden gesteld.

 

 

 

Suitsupply parijs binnekantDe afronding door onze monteurs

Uiteindelijk wordt het interieur tot in perfectie afgemaakt door de monteurs. Zij rijden, vliegen of varen met het interieur mee en monteren het interieur ter plekke. Onze monteurs zijn pas tevreden als het gehele interieur af is. Dus ook die paar gordijnen hangen we graag voor je op! De projectmanager bewaakt het gehele proces en zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen.

 

 

Winkel interieurbouw door bekwame vakprofessionals

Wij zijn toonaangevend in interieurbouw voor winkels met vakmanschap op wereldniveau. Wij realiseren op maat gemaakte interieurs voor jouw winkelconcept. Bij ons vind je oprechte, gedreven vakmensen die met plezier samenwerken aan pure kwaliteit. Onze medewerkers houden van hun werk en dit zie je terug in het resultaat. We denken mee in het optimaal en kostenefficiënt produceren, transporteren en realiseren van winkelinterieurs op maat.

 

Duurzame materialen

Bij Teamwork interiors zien we een wereld voor ons waarbij het interieur van een gebouw het verlengstuk is van de menselijke natuur en de keuze voor duurzame materialen het vertrekpunt is voor ieder project. Hier dragen wij aan bij door het gebruik van plaatmaterialen vanuit het FSC en/of PEFC beleid voortkomend uit een stukje duurzaam bosbeheer.

Daarnaast verpakken we voor het transport de goederen in dekens die vele projecten en transporten meegaan. Wanneer er transport overzee plaatsvindt, gaat alles in PEFC gecertificeerde kratten. Goederen die de spuiterij in gaan worden bijna emissieloos gespoten door in te zetten op 98% watergedragen lakken.

Spuiterij

Tot slot zijn de mensen ook onderdeel van de natuur. Wij vinden het dan ook belangrijk dan onze mensen beschikken over een juist ingerichte werkplek met minimale fysieke inspanning.

 

Wereldwijde montage van winkel interieurs

Geen locatie is ons te gek voor de interieurbouw van een winkel. We vliegen al jaren de wereld rond om interieurs te monteren. Van een shop-in-shop in Amsterdam tot een totaal winkelinterieur in Buenos Aires. Vanuit onze werkplaats in Terborg transporteren we de interieurs en leveren we ze op iedere bestemming in de wereld. Heb jij ideeën voor een nieuwe locatie of moet een huidige locatie een make-over krijgen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.