Winkelinrichting op maat

door Teamwork interiors

Bij Teamwork interiors verzorgen we winkelinrichtingen op maat. Op die manier weet je zeker dat het winkelinterieur aansluit op wat jij in gedachten hebt. We kijken samen naar de gewenste uitstraling van jouw winkel en zorgen voor een oplossing die past bij de locatie. Met meer dan 20 jaar ervaring op wereldniveau weet je precies waar je bij ons aan toe bent.

winkel interieurbouw

Een winkelinrichting zoals jij dat wilt

Tegenwoordig is er op veel markten steeds meer concurrentie. Wij snappen dan ook als geen ander dat een winkelinrichting op maat uniek moet zijn. Een bezoek aan de winkel moet de klanten bijblijven, ook als ze de winkel weer verlaten hebben. Om dit te realiseren leveren wij maatwerk. Samen met jou kijken we naar de huisstijl is en wat de inrichting moet uitstralen. 

Bij Teamwork interiors hebben wel al veel klanten blij gemaakt met een nieuwe winkelinrichting op maat. Grote internationale klanten maar ook lokale kleinere klanten.

Puma outlet Bueno Aires

Eén van de winkelinrichtingen op maat waar we erg trots op zijn is de outlet winkel van Puma in Bueno Aires Argentinië. Hier is gekozen voor een donker interieur waardoor de kleurrijke kleding van Puma nog beter opvalt.

Winkelinterieur Puma Buenos Aires

Tommy Hilfiger Zürich

Een ander project waar we met veel trots aan gewerkt hebben is de Tommy Hilfiger store in de grootste stad van Zwitserland, Zürich. Tommy Hilfiger is al jarenlang één van onze trouwe klanten en de unieke huisstijl komt direct terug in deze winkelinrichting op maat.

Winkelinterieur Tommy Hilfiger

Andere klanten waar we voor gewerkt hebben zijn:

Over Teamwork Interiors

Wij durven te zeggen dat we toonaangevend in de interieurbouw zijn met vakmanschap op wereldniveau. Wij zien klanten dan ook als een partner in de projecten die we leveren. Door een soepele samenwerking wordt elk project op tijd geleverd en gemonteerd. Wij zien een wereld voor ons, waarin we verder willen kijken dan ons eigen vak. Een wereld waarin samenwerken met bedrijven en vakmensen draait om teamwork in de onderlinge relaties.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een partner die met je meedenkt, adviezen geeft en tegelijkertijd luistert naar jouw wensen? Bij Teamwork interiors helpen we je graag verder met een winkelinrichting op maat. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of meer informatie wilt.